• Timp de rugăciune: În fiecare seară de la orele 20:00 - 21:00
  • Scopul postului și al rugăciunii: Acceptarea voii lui Dumnezeu în viața noastră.

Cu privire la Cina Domnului,

În această perioadă de criză, când nu ne putem aduna împreună în Biserică la Masa Domnului, dorim să vă informăm în legătură cu deciziile luate la nivel regional și național de către Cultul Penticostal din România.

Mesaj din partea președintelui Comunității Regionale Penticostale Brașov:


0001

În data de 4 Iunie 2017, cu ajutorul lui Dumnezeu, în Biserica Penticostală BETEL din Câmpina va avea loc un Botez Nou-Testamental.

"Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit. "

(Marcu 16:16)

Fiți binecuvântați!

Miercuri seara, începând cu orele 18:30, la Biserica Penticostală BETEL din Câmpina va avea loc o seară de rugăciune pentru viitorul României. Suntem conștienți că Dumnezeu poate să prelungească libertatea și valorile credinței din țara noastră. În data de 6 și 7 Octombrie va avea loc Ne dăm seama că se dă o luptă spirituală împotriva viitorului familiei instituite de către Dumnezeu, de aceea, alături de toate Bisericile Evanghelice din Municipiul Câmpina dorim să avem împreună o seară de rugăciune fiind conștienți că Singurul care poate da biruința este Dumnezeu. Alături de noi, avem ca invitați pe Titus Corlățean și Mircea Roșca ce o să aibă un cuvânt despre acest Referendum pentru familie și despre confuzia lăsată de cei care se împotrivesc familiei tradiționale. Dorim ca Dumnezeu să binecuvinteze România cu familii sănătoase! 

Urmăriți binele cetății și rugați-vă Domnului pentru ea (Ieremia 29:7)

NU UITA ! VINO LA VOT ! 6 ȘI 7 OCTOMBRIE 2018 ! VOTEAZĂ DA PENTRU FAMILIA TRADIȚIONALĂ !

 

Următoarea Cină a Domnului va avea loc în data de 21 Mai 2017 când dorim să ne împărtășim cu trupul și sângele Domnului Isus.