Saptamana Bibliei in SUA

Watch the video

Saptamana Bibliei in SUA

Jody Hice: "Domnule presedinte, aceasta Biblie vorbeste despre maretia lui Dumnezeu." Congresul a observat ca este al 75-lea an in care America sarbatoreste Saptamana Nationala a Bibliei. Mai multi reprezentanti au impartasit versetul lor preferat la Camera Reprezentantilor.

Tim Walberg: „Ci isi gaseste placerea in Legea Domnului si zi si noapte cugeta la Legea Lui!”

Membrul Congresului din Colorado Doug Lamborn a sponsorizat evenimentul.

Doug Lamborn: Presedintele Abraham Lincoln a spus despre Biblie ca este cel mai pretios dar pe care l-a facut vreodata Dumnezeu oamenilor.

Presedintele Asociatiei Biblice a spus emisiunii de stiri de la CBN ca americanilor trebuie sa li se reaminteasca ca Biblia exista si conteaza.

Richard Gluckstein: Ar trebui sa citim Biblia in mod regulat. Este important sa ne oprim si sa ne amintim ca acesta este un dar. Oamenii din Uniunea Sovietica cu care am lucrat, nu au avut Biblii. Au citit Biblia in hambare si in cadrul unor intalniri secrete si au impartasit Cuvantul in acest fel.

Virginia Foxx: Ne ofera speranta in circumstante disperate si ne da putere.

Saptamana Nationala a Bibliei nu este doar o ceremonie sau un eveniment oarecare. Este un eveniment care ne aduce aminte la nivel national ca Biblia este importanta si ca poate schimba vieti. Asa cum ne spune Evanghelia dupa Ioan: „Cuvantul era Dumnezeu.”

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 646 - 4 decembrie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează