Cand am pasit in biroul meu, dimineata aceasta, a fost un verset pe birou – Isaia 40:31

Cand am pasit in biroul meu, dimineata aceasta, a fost un verset pe birou – Isaia 40:31

Reince Pribus, Seful personalului la Casa Alba:

Va multumim Domnule presedinte pentru ca ne-ati incredintat cu cea mai solemna si importanta responsabilitate pe care o vom avea vreodata, pentru a servi la placerea dumneavoastra. Este in particular special astazi, ca sa luam acest legamant inconjurati de familie si prieteni apropiati.

Pentru cei care am luat acest legamant, acesta este un moment pe care nu-l vom uita niciodata. Este totodata o oportunitate de a reflecta asupra resposabilitatii imense pe care o avem pentru presedintele nostru si a natiunii noastre.

Cand am pasit in biroul meu, dimineata aceasta, a fost un verset pe birou. A fost din Isaia 40:31: ,,dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.” Este datoria noastra ca sa servim cu caracter si integritate si sa-l sustinem pe presedintele Trump in timp ce el pune interesele poporului American pe primul loc, in tot ceea ce face. In final, vreau sa multumesc, nu numai presedintelui, inca odata, dar si vicepresedintelui, familiilor noastre si celor dragi ai nostri, si tuturor copiilor care sunt aici si apoi vreau sa-I multumesc lui Dumnezeu, si sa-l rog pentru protectia Lui peste noi, in timp ce servim presedintelui Trump si vicepresedintelui Pence si tarii noastre iubite. Va multumesc!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează